Vacature Advocaat-Medewerker (m/v)

HDK Advocaten is een ambitieus niche kantoor dat gespecialiseerd is in het arbeidsrecht in de breedste zin van het woord. Wij vertegenwoordigen en adviseren veelal grote en middelgrote (internationale) ondernemingen, (statutair) directeuren en high executives. Daarnaast staan wij ook vakbonden en ondernemingsraden bij. Wij adviseren onder andere in reorganisatietrajecten, medezeggenschapstrajecten, cao-onderhandelingen, collectief en individueel ontslag en fusies en overnames.

In verband met gewenste uitbreiding van ons kantoor zoeken wij ondernemende kandidaten voor de positie van Advocaat-medewerker Arbeids- en medezeggenschapsrecht (3-5 jaar ervaring in de advocatuur).

Wie ben jij?

  • je bent ambitieus, leergierig en enthousiast;
  • je hebt een sterk analytisch vermogen;
  • je beschikt over een gedegen kennis van het arbeidsrecht;
  • je werkt zelfstandig en hebt een proactieve aanpak;
  • je bent positief ingesteld en staat stevig in de schoenen;
  • je komt met pragmatische oplossingen;
  • je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • je bent een teamplayer die gezamenlijk met ons de schouders onder de verdere opbouw van de praktijk wil zetten.

Wat bieden wij?

HDK biedt uitdagend werk in een dynamische en groeiende praktijk. Je komt te werken in een hecht team met een open, informele maar ambitieuze cultuur. Je krijgt de mogelijkheid het juridische vak op hoog niveau uit te oefenen met een grote mate van eigen verantwoordelijkheid. Je zal vanaf het eerste moment direct in contact staan met cliënten. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden tot verdere persoonlijke ontwikkeling binnen ons kantoor.

Enthousiast geworden of meer weten? Neem contact op met Juliette Huyzer via jh@hdkadvocaten.nl  of 020 – 333 10 20.

Carrière

HDK Advocaten is altijd op zoek naar talentvolle en gemotiveerde juristen die willen werken aan een carrière als arbeidsrechtspecialist. Wij bieden onder meer een stimulerende werkomgeving en uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Hou onze pagina “nieuws/events” in de gaten voor het actuele vacatureoverzicht. Stuur je sollicitatie naar info@HDKadvocaten.nl ter attentie van Juliette Huyzer.